Håndlavet håndsæbe fra Læsø er bedst og mest naturligt

Håndlavet håndsæbe skal være naturlige

Folk er til bøjelige til at købe, hvad der er på hylden uden at tænke sig om, hvad der er faktisk  er sundere for dem. De vil købe den billigere håndsæbe, og mener, de alle er den samme, fordi de alle vasker deres krop lige ren? At vælge den rigtige form for håndsæbe kan faktisk gøre en forskel for dit helbred. Der er er store undersøgelse i de medicinske erhverv, der viser at netop din hud kan påvirkes af valget af de håndsæbe, derfor bør man vælge dem uden kemiske stoffer, de naturlige håndlavet håndsæbe, der er fremstillet af naturlige ingredienser. Hver læge vil gerne fortælle vigtigheden af at man vasker sine hænder tit, det mindsker risikoen for sygdomme, vask dine hænder med vand og  sæbe flere gange i løbet af dagen, og moderne videnskab bekræfter, at folk, der ikke kommer i bad  regelmæssigt, er langt mere modtagelige for sygdomme.

“Måske,” du vil sige “men hvorfor skal jeg vælge håndlavet håndsæbe? Normale billige sæber kan også få mig ren også, ikke sandt ?” Sandheden er, at de kan få dig ren, men de er fyldt med en masse overflødige kemi, samt er de fremstillet af fedt fra døde dyr (uønskede dele såsom cerebrum – aka hjernen) og syntetiske fedtstoffer, der kan op hobes i huden og øge dine chancer for kræft. De indeholder også andre kemikalier for at forbedre duften. Disse kemikalier er også potentielle kræft fremkaldere.

En god håndlavet håndsæbe fremstillet af naturlige ingredienser så som olivenolie og krydderurter, der vil faktisk bidrage til at øge sundheden og renholdelse af din hud. Dine chancer for at få hudkræft vil være meget lavere, og hvis du finder en god håndlavet håndsæbe disse håndlavet håndsæbe er helt naturlige, de dufter bedre og mere naturligt, samt de er håndrørte for at bibeholde så meget af de gode ingredienser så muligt, og ikke at ødelægge det ved maskinen fremstilling, de er fremstillet af gode sunde olier, og ikke af afkog af fedtet fra døde dyr. Find disse håndlavet håndsæbe ved at trykker her

håndlavet håndsæbe