Køb med viabill – Køb uden en krone på lommen

Erfaringer fra mere end 200 danske webshops med fleksibel betaling har øget omsætningen på internettet. Kingbos kunder kan nu tilbydes køb med viabill rente- og gebyrfri delbetaling finansieret af ’viabill’.

Vi er som forbrugere dødtrætte af at vores privatøkonomi til stadighed belastes af firmaer, der ensidigt fokuserer på renter og gebyrer. Er det virkeligt sådan, at man kun tænker på at stikke hænderne langt ned i kundernes lommer? Et gebyr eller en rente er en pris for en ydelse. Og selvfølgeligt er der ikke noget, der er gratis! Men om så gebyrer på mindst 100 kr. er en kostægte pris for den ydelse, man får, er en ganske anden historie. ”Børsen Finans” fortæller, at de store banker har øget sin indtjening mere end seks gange sammenlignet med små banker. Vil man finansiere et indkøb ved et banklån er det blevet dyrere. Dårlige resultater på bankernes bundlinje ’væltes over på’ forbrugerne. Du betaler mere for et forbrugslån, mens du modtager mindre i belønning på indlån! Køb med viabill spar udgifterne til banken. Din gebyroversigter viser at du siden sidst betaler mere i gebyr til banken. Det seneste er, at man overvejer, at lægge gebyr på indlån (!).

køb med viabill

Men ’Maren nede i Kæret’ griber snart igen til den gamle løsning, hvor hun henter en skovl i skuret og graver pengene ned. Al den ’klatgæld’ er for dyr. Det er bedre at vente på bedre tider. Inflationen i dag er ikke et problem. For den forringer husholdningernes økonomi mindre end forhøjede gebyrer og renter! Maren ønsker sig måske noget, hun ikke har råd til. Og reserven under jorden, skal der altså ikke røres ved. Skulle hun spørge ’den flinke bankmand’ om en forbrugskredit ’afpelses’ hun ubarmhjertigt. Det er skadeligt for samfundet, at forbrugerne holder på pengene, fordi købekraften daler. Det hele går i stå!

Men du kan slippe for renter og gebyrer. Køb med viabill hos Kingbo bruger vi ’viabill’ ordningen. På den måde kan Maren modtage varerne, før hun betaler, og hun kan dele afdragene på det rente og gebyrfri lån op, ligesom hun vil. Deres øko-rigtige brede varesortiment indenfor hus og have, fødevarer, personlig pleje, hårpleje, paraplyer og forskellige mærkevarer kan købes billigere end hvis, du går i banken.