Læbepomade til tørre læber der trænger til ekstra pleje

Læbepomade med kokosolie fra Med24

Læbepomade økologisk til tørre læber fra Med24

Her er en læbepomade med reparerende balm og ekstra nærerende honning.

Organisk læbesilke! Lyder det ikke inciterende? Men lad os nu komme ned på jorden igen! Dagligt lægger kvinder en del på læberne. Nogle ender ofte med ’spise det’, så alene det er en grund til at fremstille det med honning og planteolier, men mest for at holde dine læber smidige og bløde. Denne læbepomade er fremstillet af de bedste ingredienser, der sørge for dine læber forbliver bløde og smidige, giv dine læber en nærende blanding. Ingredienser som bivoks, shea-smør, ricinusolie, ekstrakt af morgenfruer, rosmarinekstrakt, kokosolie og æterisk appelsinolie fugter, reparerer og beskytter dine læber i al slags vejr. Produktet leveret i en lille praktisk krukke, for ekstra høj hygiejne. Læberne tilføres dugfrisk blødhed og glans, og pomaden kan bæres alene eller under en læbestift. Den er beroligende, og den holder dine læber smidige. Virkningen holder sig glimrende, og den smager fantastisk. Læbepomade fra ’Med24’ glider ikke af, når du spiser og drikker.

Læbepomade

 

Og så er den ikke mindst god til forkølelsessår. Dine læber helbredes virkeligt hurtigt uden den sædvanlige rodede sårskorpe, der normalt ledsager den kendte irriterende svie og nervesmerterne. Et problem i forbindelse med forkølelsessår er, at som helingen skrider frem, tørrer huden ud. Du kender sikkert til spaltede læber, når du smiler efter et forkølelsessår er nogenlunde helet? Bristede læber betyder, at helingsprocessen skal begynde på ny. Det er en ekstra bonus, at du kan holde huden smidig ved brug af denne pomade, og forkølelsessåret vil bedre kunne helbredes. Så du kan trygt smile uden at din læbe revner.

Alene som læbe-fugter og mod forkølelsessår, kan den skam også bruges af din mand!

Læbepomade Vaseline er ekstra drøj og god mod tørre læber

Aloe Vera hjælper med at tilføjer ekstra fugt er beroligende for dine læber. Læbepomade der også er Sun Protection, den beskytter dine læber i al slags vejr, det er en meget behagelige læbepomade, der samtidigt er en fantastisk fugtgiver der beskytter og plejer læberne i al slags vejr. Denne Vaseline læbepomade indeholder også den gode sunde Sheabutter, der plejer dine læber ekstra godt. Denne læbepomade Vaseline har være fremme i mange år, hvorfor mon?. Fordi den bare er ekstra god til tørre læber. Vi plejer vores hud med mange forskellige produkter også på vores læber. – så hvorfor ikke vælge en god nærrende Vaseline læbebalsam?

Læbepomade

Husk vi har billig fragt på Lip Therapy hos Med24 fra 29 kr.

Indhold 20 gram.