Oplevelser i Danmark kan du få mange af

Hvis du er helt vild med dyr, så tilbyder Danmark dig en stor mangfoldighed af spændende, dræbende, vilde og søde dyr. Danmark er nemlig fyldt med muligheder for at besigtige en masse dyr.

Københavns Zoo

I Københavns Zoo er der en hel myriade af spændende oplevelser. Den har åben 365 dage om året, så der skulle være rig mulighed for at få tid til at besøge den. I Københavns Zoo kan man tage på opdagelse blandt tigre, fordybe sig i elefanternes verden, komme tæt på Afrikas spektakulære giraffer eller flyde med de store flodheste. Desuden er der også store oplevelser for børnene, idet man kan møde dyrepasseren, prøve fulglenæb i Ibishuset samt møde dyrene på Zooscenen i Børnezoo. Der er altså store muligheder for at se og opleve en masse spændende dyr i Københavns Zoo. Det er dog ikke det eneste sted i landet, hvor du kan se en masse spændende dyr.

Oplevelser i Danmark

Knuthenborg Safaripark

Det er ikke kun hovedstaden, der byder på flotte og spændende dyreoplevelser. Knuthenborg Safaripark, beliggende på Lolland, byder nemlig også på spektakulære dyr. Parken startede i 1969 og bød dengang på nogle få dyr såsom nogle zebraer og antiloper. Siden da, er det dog gået stærkt, og der er i dag et væld af smukke og spændende dyr, som det er muligt at besigtige. I det afrikanske område kan du bl.a. opleve æsler, blå gnuer og bavianer. I det amerikanske område kan du bl.a. elge, lamaer og bisoner. På samme måde kan du opleve andre eksotiske dyr i Asien, Australien og Europa.

Der er altså store muligheder for at opleve dyrerigets mangfoldighed – også selvom du blot befinder dig i kolde, knap så eksotiske Danmark. Det kræver blot, at du opsøger de forskellige spændende muligheder, der er. Foruden ovenstående dyreoplevelser, er der bl.a. også Givskud Zoo, Odense Zoo samt Aalborg Zoo.